HUBUNGI KAMI

_________________________________________________________

Jabatan Amal Malaysia

Dewan Pemuda PAS Pusat

No. 318-A, Lot 1636,

Jalan Raja Laut,

50350, Kuala Lumpur  

Tel  : (603) 26925000 /  (603) 26928880

Email : uamalpusat@yahoo.com  

_________________________________________________________

 

____________________________________________________

Peta Lokasi

21 Comments

  1. assalamualaikum warahmatullah….
    salam pertemuan buat semua warga kerja unit amal malaysia…
    saya just nak tanya…cam mana nak join unit amal malaysia ni…saya berasal dari pahang…
    tak boleh ke nak register secara online…

  2. Assalamualaikum.
    Saya berminat utnuk menyertai segala program amal dan lebih tepat lagi program2 yg dianjurkan PAS dari segi kemasyarakatan.Kawasan saya duduki adalah di BB Bangi.
    MAsalah saya adalah walaupun saya berminat tetapi saya adalah seorg pemalu dan agak tidak tahu cara2 utk memulakan perbualan(pendek kata tak pandai bercampur).Oleh itu boleh tak diberi no.tel sesiapa yg berada di BB Bangi utk saya mula memberi khidmat tak seberapa saya pada PAS dikawasan bangi.
    Harap dapat .membantu saya.
    Terima kasih

  3. W’salam wrt,

    Kepada Geagle, boleh hubungi Pengerusi Unit Amal Kawasan Serdang (Pusat Operasi di Bandar Baru Bangi) Sdr Khairul Anuar 019-3887045

  4. assalamualaikum
    kenapa email uamalpusat@yahoo.com tak dapat nak send, dah try banyak kali tp asyik mesej ni jer yg keluar “Sorry, we were unable to deliver your message to the following address.”

  5. وعليكم سلام

    Ana tak yahu apa masalahnya tapi ana terima banyak email ok je. Cuba hantar uamalpusat@yahoo.co.my . Kalau tak boleh juga hantar email ana shazman_55@hotmail.com

    KSU JAMDPPP

  6. salam…
    ana nak tanya… macam mane nak tubuhkan Unit Amal bg kawasan putrajaya???
    boleh Amal pusat membantu?? sekarang ni kami (Dpp Putrajaya) sgt2 berharap…

  7. asalam,, tn boleh dapatkan ana no.tel/hp unit amal johor terutama kg yang kena banjir.kerana kami ada bantuan nak beri. tkasih.setiawangsa

  8. وعليكم السلام
    Untuk makluman Sdr Walid boleh hubungi Pengarah Unit Amal Johor Sdr Norkhalim Hj Sakib di talian 019-7722300 atau Setiausahanya Sdr Hamdan Basiran 019-7252857

  9. Assalmua’laikum.🙂

    salam perkenalan.

    salam perjuangan.

    keep up the great work ya!

    TAKBIR!!! (^_^)

  10. Askum,
    Minta kerjasama dari shbt untuk add link unit amal selangor .

    sekian
    terima kasih
    amal selangor

  11. Ejaan salah: amalselangor.blogspot.com

  12. Askum,
    Minta kerjasama dari shbt untuk add link unit amal selangor .

    sekian

  13. assalam.. saya seorang mahasiswa kolej swasta dan merupakan ahli unit amal parlimen kota raja. cadangan saya agar unit amal tidak menonjolkan lambang dan mana2 yang berkaitan dengan PAS agar dengan cara ini unit amal boleh bergerak dan diterima masyarakat selain PAS dapat dekat dengan masyarakat dengan senyap2. tujuan untuk mendekati golongan yang takut dengan PAS. tq. wassalam.

  14. […] HUBUNGI KAMI […]

  15. asalamulaikum… sy agak sakit mata apabila melihat kemungkaran dan maksiat berlaku di tempat saya..terutama nya budak2 sekolah….saya ingin bertanya adakah unit amal tidak dapat melakukan apa2 untuk masalah ini…..

  16. Bantu kami Unit Amal Cawanagn Kg Melayu Subang.
    Saya telah sediakan ramai ahli ahli baru. Dulunya adalah belia UMNO.

    Kami telah menjalankan aktiviti kemasyarakatan:
    1. Kawalan Keselamatan.
    2. sumbangan keperluan asas.

    Kg Melayu Subang dulunya adalah kubu kuat UMNO, tapi kini ia telah kecundang.
    Mohon peromosi lebih untok kg subang.

    Hubungi saya Mohd Aripin Wagimin h/p .12 9368704.

  17. saya sekarang berada di skudai.teringi untuk menyumbang bakti dalam perjuangan PAS termasuklah join aktiviti-aktivi unit amal.bagaimana saya boleh menyertainya?

  18. Salam Sdr Faiz, pihak kami amat berbesar hati dgn niat murni sdr. Untuk menjadi anggota Unit Amal di negeri Johor, Sdr boleh menghubungi pengarahnya Sdr Norkhalim Sakib (019-7722300) atau boleh lihat blog Jabatan Amal Johor seperti alamat berikut http://www.unitamaljohor.blogspot.com/

  19. salam. minta unit amal terengganu buat gotong royong di taman permint perdana fasa 1seberang takir kuala terengganu ni, tiada sapa yang peduli sangat, ada air longkang tersumbat dsbgnya…dah maklum ke adun/majlis but action is slow…boleh rapatkan hubungan dengan penduduk..TQ.

  20. asalamualaikum…
    saya berasal dari pahang dan sekarang menetap di kl..sebelum ini saya pernah aktif dalam unit amal sekitar tahun 1996-2000..ketika itu unit amal di kg saya dikelolakan oleh pengarah jabatan amal sekarang iaitu ustaz jamsari marsom..tetapi setelah beliau berpindah kebali ke kg di sungai besar selangor dan saya pula bekerja di kl unit amal di kg boleh dikatakan telah lenyap…saya juga telah terputus hubungan dengan ustaz jamsari,cuma sesekaliada berjumpa di kl apabila ada demotrasi…beleh tak saudara bantu saya medapatkan no hp ustaz jamsari…

  21. salam ukhuwah….
    semoga unit amal sukses selalu…
    beramal kerana ALLAH…


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s